Dobrý den,v první řadě bych chtěl říci že za blokované číslo si můžu ve své podstatě sám.Známý mi vložil falešný inzerát na bazoš.cz a já měl nespočet telefonátů od lidí kteří vyžadovali zboží které (ne)inzeruji.Na oplátku jsem udělal taky falešný inzerát já jemu,ale on vše nahlásil na bazos.cz kde mi pán David Rozhold číslo trvale zablokoval a smazal všech cca 13 inzerátů které byly TOPované a některé i 2x protože se jednalo o službu a to všechno bez jakéhokoliv varování.Za svou chybu jsem se nesčetněkrát omluvil,přiznal že to byla z mé strany hloupost a chyba která už se nikdy nebude opakovat a že velmi lituji svého počínání(vždy jsem byl slušný)(pan David Rozhold mě totálně ignoroval až doposud).Chápu že toto jednání bylo v rozporu s pravidly a že to bylo hrubé porušení.Jen jsem nevěděl že "trest" bude tak tvrdý...čekal jsem nejdřív nějaké např. pokáráni.Tímto bych se chtěl ještě jednou omluvit za tuto blbost kterou jsem udělal s příslibem že už se to nebude opakovat a žádám o odblokování mého telefoního čísla 774 440 033.Na bazoši já a moje firma inzeruji cca 7let a to bez vyjímky placených inzerátů,je to pro mě velice důležité.Musím živit rodinu a 4 letého chlapečka který je trvale v invalidním stavu,Bazoš.cz mi s tím vždy velice pomohl.Každý jednou šlápne vedle a měl by si zasloužit druhou šanci.Nechci celou situaci řešit novým telefoním čísle apod....Děkuji za pochopení.
Blbost za kterou zaplatil 2x.......zmazání všech TOPovaných inzerátů a trvale zablokované číslo.
Velice bych ocenil odblokování mého čísla 774 440 033.Vymazání všech placených inzerátů bych bral jako pokutu za chybu které jsem se dopustil.Děkuji.
Inzerování na portálu se řídí podmínkami využívání služeb serveru Bazos.cz
(bazos.cz/podminky.php). Čl 5 uvádí:"Provozovatel má právo smazat inzerát pokud je inzerát vložen do nesprávné sekce s ohledem na text inzerátu nebo pokud inzerát budí dojem, že Uživatelem je jiná právnická nebo fyzická osoba. Provozovatel má právo smazat inzerát i při podezření, že inzerát odporuje podmínkám Bazos.cz." Pokud spotřebitel porušil tyto podmínky, je společnost oprávněna jeho inzeráty smazat.
Dle čl. 13: "Za obsah Inzerátu odpovídá inzerent. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah Inzerátu. Inzerent je povinen při zadávání inzerátu dodržovat tyto podmínky a příslušné právní předpisy." Zveřejnil-li spotřebitel cizí telefonní číslo (tj. osobní údaj), bez souhlasu jeho vlastníka, došlo porušení právních předpisů z oblasti ochrany osobnosti, konkrétně Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 (známe jako GDPR). Pro tuto skutečnost je společnost oprávněna inzerát smazat.
Nyní je na vůli společnosti, zda spotřebiteli umožní na svých stránkách znovu inzerovat.
Podnikatel nevyužil možnosti na stížnost reagovat. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.