Aurora Ignite Devine & Co s.r.o. - vevio.cz

#40526Nekvalitní zboží,nereagují na reklamaci

1 měsíc

18.03.2020, před 5 lety

Lukáš Herda

13.11.2019 jsem si objednal na internetové stránce-Vevio kabát.Ten dorazil až na konci prosince a absolutně neodpovídal obrázku z jejich stránky,kvalitě a velikost také neseděla.Vyplnil jsem tedy reklamační formulář během 14 denní lhůty,kdy je možné zboží vrátit,na jejich stránkách.Přišel mi potvrzovací email o přijetí mé žádosti
(kde jsem přidal i fotky) a že maji na vyřízení 30 dní.Po 30 dnech mi však nepřišlo žádné vyrozumění o reklamaci a tak jsem je kontaktoval skrze email-2x.Doposud nereagovali ani na jeden z emailů a nekomunikují.

pánský zimní kabát s kožíškem,černý ,velikost M

Požaduji vrácení peněz.

19.3.2020 07:10, před 5 lety

Pokud spotřebitel využil svého práva odstoupit od smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů od převzetí zboží, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli přijaté peněžní prostředky ve lhůtě čtrnácti dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení. Je-li prodávající v prodlení, má spotřebitel právo navíc žádat zaplacení zákonného úroku z prodlení.

18.4.2020 17:53, před 5 lety