Strhli ste mi platbu aj po tom co som zaslal list o ukončení môjho profilu. Nikto mi neodpovedal naňho. Budem podávať trestné oznámenie.
Vrátenie peňazí.
Pokud spotřebitel zaslal společnosti výpověď prokazatelnou formou například prostřednictvím společností uváděné emailové adresy, popřípadě se pokoušel zaslat, ale z důvodů na straně společnosti mu to nebylo umožněno, stačí přeposlat společnosti znovu tento e-mail a tím prokázat snahu o včasné a řádné zrušení smlouvy v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti. Zkracuje-li společnost spotřebitele na jeho právech, k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti. Spotřebitelovi doporučujeme, aby si uchoval všechny dokumenty, které prokazují, že se smlouvu pokusil včas vypovědět (dokumenty by měl spotřebitel uchovávat alespoň po dobu 3 let).
Platil-li spotřebitel při nákupu přes internet platební kartou, může spotřebitel využít bankovní nástroj zvaný chargeback. S jeho pomocí lze za určitých podmínek získat peníze zpět. Spotřebitel by měl co nejdříve kontaktovat svou banku s žádostí o provedení zpětné platby. Žádost je vhodné podpořit relevantními dokumenty, například kopií komunikace s obchodníkem atd.