Dne 18.3. jsme na webových stránkách ustni-rouska.cz objednali 3ks roušek, které byly podle stránek skladem. Platbu za zboží jsme provedli prakticky okamžitě převodem, ale roušky jsme na rozdíl od stížnosti před námi neobdrželi vůbec žádné.
Ústní roušky s bambusovým vláknem
Vrátit peníze
Podle čl. 5 odst. 6 obchodních podmínek prodávajícího má prodávající povinnost dodat zboží do 6 pracovních dní. Pokud prodávající zboží v uvedené lhůtě nedodal, ocitá se v prodlení. Oznámí-li spotřebitel prodávajícímu, že mu určuje dodatečnou lhůtu k plnění a že mu ji již neprodlouží, platí, že marným uplynutím této lhůty od smlouvy odstoupil.
Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od počátku a strany si mají povinnost vrátit poskytnutá plnění. Spotřebiteli tedy odstoupením od smlouvy vzniká nárok na vrácení zaplacené částky.