T-Mobile Czech Republic a.s.

#4076Odměna

20.08.2014, před 10 lety

Oldřich Jandík

Za 20 let u solečnosti jsem byl vyzván k návštěvě zast.firmy ajako vážený zákazník budu obměněn. Odešel jsem s novou smlouvou kterou jsem špatně podepsal a dostal k nahlédnutí již podepsanou. Z hrůzou jsem zjistil že jsem podepsal min.měs.platbu 1000 kč bez Dph a smluvní pokutu 5000,- pokud platba poklesne pod dohodnutou výši.Měl jsem asi vypnutý systém ostražitosti a nebo mne v tu chvíli oblbli. Po zjištění těchto skutečností jsem na prodejně žádal odstoupení od smlouvy a to prtý nejde.Presím je nějaká možnost pro mne nevýhodnou odměnu zrušit?

tarif podnikatel

odstoupení od smlouvy

28.8.2014 12:04, před 10 lety

V tuto chvíli je platná podepsaná smlouva, pokud spotřebitel neprokáže, že byl při jejím uzavírání ujištěn o jiných skutečnostech.
Odstoupit od smlouvy, která byla uzavřena v kamenné provozovně nelze, pokud to není mezi stranami smlouvy ujednáno.
Dozor nad dodržováním některých povinností vyplývajících ze zákona o ochraně spotřebitele na úseku služeb elektronických komunikací provádí Český telekomunikační úřad, kde spotřebitel může podat podnět k prošetření, zda společnost neporušuje například zákaz užívání nekalých obchodních praktik.

30.12.2014 19:26, před 10 lety

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním, případně soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.