Hera Fashion Investment s.r.o.

#40886Nedodané zboží

11 měsíců 17 dnů 2 hodiny

30.03.2020, před 5 lety

Jiri Tesar

Objednal jsem si u této společnosti dýchací roušku, kterou mě dodavatel slíbil do 24hod. dodat. Samozřejmě nic nepřišlo. Dodavatel mi potvrdil platbu a to bylo to poslední co mi poslal. Na mé urgence už neodpovídá! Jsem proto přesvědčen, že jsem se také stal předmětem sprostého podvodua to dokonce ve stavu nouze vyhlášené vládou!

masky - rouška

Chci vrátit peníze

31.3.2020 10:53, před 5 lety

Pokud prodávající zboží v ujednaném čase nedodal, ocitá se v prodlení. Oznámí-li spotřebitel prodávajícímu, že mu určuje dodatečnou lhůtu k plnění a že mu ji již neprodlouží, platí, že marným uplynutím této lhůty od smlouvy odstoupil.

Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od počátku a strany si mají povinnost vrátit poskytnutá plnění. Spotřebiteli tedy odstoupením od smlouvy vzniká nárok na vrácení zaplacené částky.

3.4.2020 10:16, před 5 lety

Situace samozřejmě není jednoduchá ani pro jednu stranu. Pro nás je to neskutečný zápřah a celý tým Světomatu nestíhá ani odpovídat na maily, ikdyž děláme co můžeme.

Co se týče objednávek, situace je následující.

Po přijetí platby, odesíláme zboží do 24 hodin. Doba dodání je 5-40 pracovních dnů.

Přesně takto to stojí pod produkty i v obchodních podmínkách a každý zákazník potvrzuje, že obchodní podmínky četl. Díky tomu, že s nimi musí i souhlasit, řídíme se nadále těmito podmínkami.

Pokud jste objednal a vše proběhlo v pořádku - přišel vám potvrzovací email - vaše zboží je na cestě k vám a bude doručeno tak, jak se obě strany dohodly.

Pokud vyvstane jakýkoliv problém, že bude třeba doba dodání překročená - vracíme peníze, nebo kompenzujeme škodu po domluvě.

Omlouváme se za prodlevu, se kterou odpovídáme. Děláme ale vše proto, abychom tuto situaci zvládnuli.

S pozdravem,
Jiří Kolomazník, Jednatel společnosti

3.4.2020 12:02, před 5 lety

Jiri Tesar

Nic jsem neokliknul a pokud ano, tak je to udělané tak aby uvedli zákazníka v omyl! Pokud někdo napíše a potvrdí dodání zboží ( navíc tak důležitého) do 24h, nemůže vzbuzovat dojem, že to je jinak! Pokud manipuluje se slovy, je to zavádějící. Dodavatel podle mě objednává zboží na Alibaba expres a pak rozesílá. Je to nefér záměrně skrýtě jednání a nemůže to splňovat podmínky běžného obchodu ale pouze a jen sprostředkovatelských služeb a musí to být jednoznačně a výrazně dáno najevo už na samorném webu, že nenabízí zboží k okamžitému dodání, ale pouze sbírá objednávky...musí pak po dohodě zvíhodnit odběratele, nebo se s ním dohodnout a neuvádět 24h doručovací čas, tak jak to dělá! Jsem I tak rozhodnut podat stížnost.

26.10.2020 18:00, před 4 lety

Tímto žádáme společnost, aby se k případu vyjádřila. Pokud tak společnost neučiní, bude stížnost uzavřena.

19.3.2021 16:00, před 4 lety

Dále může spotřebitel využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.