NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

18 hodin 28 minut

30.03.2020, před 5 lety

Adam Brýdl

Dobrý den dne 21.3.2020
jsem s Vámi uzavřel koupení věrnostního programu. Číslo smlouvy 1457853.
I přeš opětovné volání na telefonní číslo uvedené na Vašich stránkách, automat, který zde je mě není schopen spojit s operátorem.
Odeslal jsem tedy e-mailem formulář ukončení smlouvy, uváděný na vašich internetových stránkách na e-mail, který je tam rovněž uveden (info@naturamed.cz).
BEZ REAKCE.
Dnes dne 30.3.2020, jsem odeslal žádost o zrušení znovu.
Příští pokud bude řešen osobní návštěvou.
Vzhledem k tomu že to není 14 dní od objednání, mám právo odstoupit od bez udání důvodů v souladu s § 1829 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Žádám ukončení smlouvy a zasílání produktů. Vyřazení dat z evidence společnosti v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů.

CardioMax Omega-3

31.3.2020 09:43, před 5 lety

Při koupi zboží na dálku (po telefonu, internetu) má spotřebitel dle § 1829 odst. 1 písm. a) zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 14 dnů od převzetí zboží nárok na to, aby u prodávajícího uplatnil možnost odstoupit od smlouvy bez udání důvodů. Toto právo může dle bodu 40 Preambule Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2011/83/EU uplatnit kdykoliv od objednání zboží.

Po uplynutí této lhůty je možné dalšímu plnění zamezit výpovědí smlouvy. V případě výpovědi je třeba splnit veškeré smluvní povinnosti až do účinnosti této výpovědi.Jinými slovy, spotřebitel zboží odebrané před výpovědí smlouvy zaplatí a ponechá si jej. Po výpovědi smlouvy již není povinen jakékoliv zboží odebrat a platit.

Korespondenční adresa uvedená na webových stránkách společnosti: U Smaltovny 625, 370 01 České Budějovice, e-mail info@naturamed.cz.

Při využití služeb poštovního provozovatele se má zásilka za doručenou třetí den ode dne odeslání (§ 573 občanského zákoníku domněnka doby dojití). Zmaří-li vědomě druhá strana (příjemce odstoupení od smlouvy, výpovědi smlouvy) dojití, platí, že řádně došlo (§ 570 občanského zákoníku) a bude vůči společnosti takové právní jednání účinné.

Spotřebitel rovněž může písemně (nejlépe doporučeně s dodejkou) požadovat po společnosti vyřazení svých osobních údajů z databáze společnosti. Pokud totiž spotřebitel odejme společnosti souhlas se zpracováním osobních údajů, společnost je povinná to respektovat. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitele nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů.

31.3.2020 12:45, před 5 lety

Vážený pane Brýdle,

děkujeme Vám za zaslaný podnět.

Předně bychom se Vám chtěli omluvit, za momentální delší dobu při vyřizování požadavků od našich zákazníků a to jak telefonických, tak zaslaných prostřednictvím emailových zpráv. V současné situaci máme, stejně jako mnoho jiných společností, úpadek počtu zaměstnanců z důvodu coronavirové krize. Všechny požadavky zpracováváme postupně a to co nejdříve dle našich momentálních kapacit.
Dovolte mi Vás ale ujistit, že pravidelné zasílání produktu CardioMax Omega-3 bylo k dnešnímu dni ukončeno.

Dovoluji si Vás také informovat, že Vaše osobní údaje byly v naší databázi zablokovány, a že k dnešnímu dni ukončujeme zasílání veškerých nabídek obchodu a služeb Vaší osobě. Do doby, než se příslušná informace o blokaci propíše do všech našich systémů, což může trvat i několik dní, se však může stát, že k Vám ještě některá naše nabídka (prostřednictvím telefonu, emailu nebo pošty) dorazí, jelikož v okamžiku provedení blokace byla již ve zpracování. Pokud se tak stane, na nabídku, prosím, nereagujte, případně sdělte našemu pracovníkovi, že blokace již byla provedena. V systému jsou již data zablokována a další oslovení již nebude z naší strany iniciováno. Pokud neprojevíte opětovně zájem o naše nabídky, jedná se tímto z naší strany o poslední kontakt.

Společnost NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o., IČO: 26106965, se sídlem U Smaltovny 625, České Budějovice, 370 01 zpracovává osobní údaje poskytnuté subjektem údajů v souladu se zákonem č. 110/2019, o zpracování osobních údajů, a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, a to předně za účelem a na základě právního titulu plnění smlouvy, a za účelem přímého marketingu na základě oprávněného zájmu. U údajů, které v tuto chvíli vyžadujete vymazat a nepodléhají v rámci souvisejících zákonů a samotného nařízení dalším požadavkům, dojde k jejich smazání.

Zároveň zasílám odkaz, kde naleznete komplexní informace o zpracování osobních údajů NaturaMed dle platné legislativy: https://www.naturamed.cz/#!/osobni-udaje.

Děkujeme a přejeme Vám hezký den.

NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

31.3.2020 12:47, před 5 lety