Řidič bez roušky sprostý na ženu při předání s cigaretou v puse.. A rozčiloval se při otázce ohledně platby kartou. Ze mu to je u v této době úplně jedno.. Takový lidé vás opravdu dobře nereprezentují. Děkuji Krejča
Pořádně vysvětlit definici slušného chování....A prémie dolů..jinak nad sdělením mávne rukou...Děkuji. Ja az ho potkám zlomil mu .....
Povinnost nosit roušku, případně jiný ochranný prostředek zakotvila Vláda ČR v nouzovém opatření, které se vztahuje i na řidiče přepravních společností. Řidič je povinen jej respektovat.
Chování zaměstnanců nepodléhá přímo právním normám. Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.