Koupila jsem roční balení Prostaxin, mimochodem funguje dobře, řádně ho měsíčně platím prostřednictvím trvalého příkazu. Přesto mám každý měsíc ve schránce další nabídku téhož i s reklamou a poukázkou na zaplacení nebo předplacení, což mě už ZLOBÍ. Šetřete naše lesy a odpady.
Adresa Alois Bábík, Klínky 2421, Kyjov, 69701
Upravte si program v počítači.
Za reklamu, která obtěžuje, se považuje reklama směřující ke konkrétnímu adresátovi za podmínky, že adresát dal předem jasně a srozumitelně najevo, že si nepřeje, aby vůči němu byla nevyžádaná reklama šířena.
Vážená paní Bábíková,
děkujeme Vám za zaslaný podnět.
Úhradu ročních a půlročních balení našich produktů nabízíme ve dvou variantách a sice jako úhradu jednorázovou a úhradu formou pravidelných měsíčních splátek, přičemž tato varianta znamená, že zákazníkům pravidelně zasíláme tzv. splátkové dopisy a jejich součástí je také složenka s příslušnou částkou k úhradě. Tyto složenky je možné hradit nejen klasicky na poště, ale také bankovním převodem. Součástí těchto dopisů také bývá i nabídka dalších produktů ve formě letáčků a to s ohledem na naše zákazníky, kteří např. nemají přístup k internetu. Velice nás mrzí, že je zasílání těchto dopisů pro Vás obtěžující. Tento proces zasílání splátkových dopisů je nastaven automaticky v našem systému a bohužel pro nás není momentálně možné vyselektovat jednotlivé zákazníky, kteří mají, tak jako Vy např. nastaven trvalý příkaz a jednotlivě složenky nezasílat. V současné době pracujeme na vylepšení našich procesů tak, abychom Vám mohli do budoucna vyhovět a zasílat faktury např. elektronicky. Do té doby Vás poprosíme o shovívavost. Můžeme Vám ale doporučit, v případě Vašeho zájmu, douhradit zbývající částku najednou a pak samozřejmě zasílání jednotlivých složenek a reklamy zablokujeme.
Velice Vám děkujeme za pochopení.
NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.