BILLA, spol. s r. o.

#41207Pochvala lahůdek Billa kyslikova

3 dny 18 hodin

08.04.2020, před 5 lety

Ivana Septikova

Dobrý den byla jsem u vás vutery 19:30 nakoupit tímto chci pochválit obsluhu lahůdek pan byl velice ochotný a laskavý kupovala jsem kureci debrecinku pan mě upozornil zema připravenou akci na zítra že míjí prodá ale za původní cenu Zeta akce platí od zítřka pak jsem chtěla šunku s největším obsahem masa já špatně vidím říkám pánovi a pan byl opět ochotný a vyjmenoval mi všechny šunky s obsahem masa co měl vpulte nedalo mito a zeptala jsem se ho na jméno tak tímto chci ještě jednou poděkovat Martinovi musilovi z lahůdek za jeho ochotu opravdu tose vidí málo taková ochota ještě jednou děkuji a budu u vás nakupovat s pozdravem Ivana septikova

Pochvala

12.4.2020 14:43, před 5 lety

Děkujeme za zaslání zkušeností s uvedenou společností. Jelikož však spotřebitel neuplatňuje vůči společnosti žádný nárok, stížnost uzavíráme. Stížnost ale ponecháváme zveřejněnou, tudíž ostatní návštěvníci našich webových stránek mají možnost se s jejím obsahem seznámit.