Dobry den,
Dnes tj v sobotu 11/4 v 18:00 jsem cekala na zastavce Horni Hanychov se svymi tremi syny, dva v kocarku, treti syn ctyrlety vedle me.
Pote co tramvaj c.3 vyjela z tocny, vysli jsme se pripravit, ridic zastavil pro nas nepochopitelne vysoko od zastavky, 4 lide, kteri byli pred nami rychleji u tramvaje, si otevreli predni dvere u ridice, nastoupili, ridic pred nami tyto dvere zavrel, podival se na nas a odjel, nemela jsem vubec moznost dojit k prostrednim dverim a nastoupit.
Vubec nechapu, proc jsme nemeli moznost nastoupit, na zastace jsme cekali 5min,byli jsme pripraveni v klidu nastoupit. Rousky jsme meli nasazene.
Pockali jsme tedy na dalsi tramvaj a tou uz se nam podarilo normalne nastoupit a odjet.
Rada bych vedela, kde se stala chyba, aby se nam uz vickrat tato situace nestala.
Moc dekuji za vyrizeni.
S pozdravem Iva Netolicka
Vysvetleni duvodu nemoznosti nastupu
Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.
V daném případě je vhodné se obrátit přímo na nadřízené řidiče či zákaznickou linku společnosti.
Dále může spotřebitelka využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.