Tahle forma je podvodná neustále mi chodí emaily na stylovéroušky které patří pdo tuto firmu
takže firmo zruště ty otravné emaily stejně si nic nekupuju a jen mi otravujete život podám na vás trestní oznámení za skaltig!!!
nevyžádáný emaily zahlcený email skalting
Pokuta 10mil za skalting, obtěžování, nevyžádané emaily
Pokud je spotřebitel obtěžován zasíláním nevyžádané elektronické reklamy, jejímž odesílatelem je subjekt sídlící v ČR nebo v některé ze zemí Evropské unie, pak lze učinit podání k Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 555, www.uoou.cz.
Prodejce musí mít souhlas osoby, které jsou obchodní sdělení zasílána. Prodejce získá e-mailovou adresu v souvislosti s prodejem výrobku nebo poskytnutím služby a umožňuje spotřebiteli jednoduchým a bezplatným způsobem vyjádřit se zasíláním obchodních sdělení nesouhlas i v rámci každé jednotlivé zprávy. Pokud daná osoba nesouhlas vyjádří, tak musí prodejce zasílání reklamy ukončit.
Zasílání obchodních sdělení elektronickou poštou je zcela zakázáno v těchto případech:
obchodní sdělení není zřetelně a jasně označeno jako obchodní sdělení, odesílatel skrývá nebo utajuje svojí totožnost, nebo je zasláno bez platné adresy, na níž by mohl adresát odpovědět, že si zasílání obchodních sdělení nepřeje.