STUDENT AGENCY k.s.

#4189Neoprávněně naúčtovaná cena jízdenky

6 měsíců 29 dnů 18 hodin

01.09.2014, před 10 lety

Miloš Fater

Při koupi jízdenky pro mého vnuka ,mne nebylo umožněno zakoupit zpáteční slevněnou jízcdenku,protože při cestě sem mu nebylo 15 let,při cestě zpět už ano. Ve Smluvních přepravních podmínách není k řešení tohoto případu pamatováno. Dle kompetentních pracovnic jsem musel zakoupit jednosměrnou jízdenku pro cestu sem slevněnou 50% a pro cestu zpět jednosměrnou jízdenku slevněnou 10%
Pro jednostraní výklad smluvních podmínek jsem využil podání reklamace-stížnosti k řediteli společnosti. Od pověřené pracovnice jsem dostal odpověď,která mne ale neuspokojila.

Jedná se zpáteční jízdenku autobusem Düsseldorf-Ostrava-Düsseldorf

Když Smluvní přepravní podmínky s tímto případem nepočítají,navrhoval jsem,aby vnukovy byla účtována cena pro cestu sem polovinu ze slevněné zpáteční jízdenky /50%/ a polovinu ze slevněné zpáteční jízdenky o /10% / kdy mu už bude 15let
Jedná se o rozdíl 420 Kč

9.9.2014 12:56, před 10 lety

Cestující musí splňovat podmínky stanovené pro přepravu v době provádění přepravy.

31.3.2015 08:40, před 10 lety

Společnost STUDENT AGENCY, k.s. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.