vazeni jiz 45 let sazim sportku a dalsi jine hry vwé vasi spolecnosti ale jiz rok ve firme zabka kde je vas terminal si nemuzu vsadit a to z duvodu ze zminovani pracovnici tvrdi ze jim nejde terminal.coz si myslim ze neni pravda protoze tito zamestnanci nemaji zajem tuto sluzbu poskytovat,cimz vase firma prichazi o zisky.
chci aby jim fungoval terminal
Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat. Pokud se společnost rozhodne neposkytovat určitý druh služeb, je to její svobodná volba a zásadně ji nelze k tomuto poskytování nutit právními prostředky.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti, jako podnět ke zlepšení služeb.