Interdate S.A.

6 hodin 24 minut

03.05.2020, před 5 lety

David Pleticha

Pokračování stížnosti #41032

Během uplynulé doby proběhla komunikace mezi mnou a společností, kde jsem ji žádal o vysvětlení, proč je mi znemožněno zpětně zjistit, o jakou částku se jedná při 6-ti měsíčním automatickém prodloužení.

Společnost mi po několika dotazech stále na tuto otázku neodpověděla. Pouze jednou mi byl zaslán screenshot obrazovky, na kterém je zobrazen formulář pro vyplnění platebních údajů a pod ním je drobným písmem uvedena poznámka o 6ti měsíčním prodloužení a vedle toho v závorce je uvedena cena 2394 Kč.

Od začátku řešení této věci, jsem několikrát prohledal webové stránky c-date i emailovou komunikaci, ale nikde o této částce není ani jedna zmínka.

29.4. jsem dostal emailem zprávdu od no-reply@c-date.com, abych do 5.5. uhradil výše zmíněnou částku navýšenou o manipulační poplatek ve výši 301 Kč, čili celkem 2695 Kč (!). Dále v emailu mi sdělují, že pokud částku neuhradím, předají tento případ automaticky externí společnosti pro vymáhání dlužných poplatků.

Z mého pohledu je částka naprosto vycucaná z prstu neboť jsem neměl nikde možnost se o této částce zpětně informovat.

Co bych měl v této situaci dělat?

Děkuji

Interdate S.A. Pokus o krádež financí, vyhrožování exekucí

Uznání nedostačné informovanosti zákazníka,
Stáhnutí požadavku na zaplacení částky,
Smazání účtu a veškerých informací s ním spojených

3.5.2020 17:48, před 5 lety

Požadavek vznesený v této stížnosti je již řešen prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz pod ID 41032. Z tohoto důvodu stížnost uzavíráme jako duplicitní a její obsah přesouváme k výše zmíněnému případu ID 41032.