AUKRO s.r.o.

#42069Zkouší na mě nějaké výmahy (dluhy)

10 měsíců 19 dnů 16 hodin

05.05.2020, před 5 lety

Petr Gelner

Založil jsem si účet s tím, že jsem myslele, že to je obyčejný bazar,
Po, ale přidání inzerátu jsem zjistil, že se jedná o to, že za každý prodej(prodáno) si berou nějaké to KČ.

Tak jsem produkt smazal a žádal o zrušení účtu.
Takový bazar ať si strčí do (******).

Teď jsem odepsal paní mail který je ve znení:

Dobrý den, pane Gelnere,

Vaši žádost o zrušení Aukro účtu respektujeme.

Zrušení však nelze provést dříve než 45 dní od posledního uzavřeného obchodu. Další podmínkou pro zrušení účtu je to, aby byl Váš stav účtu přesně 0 Kč. Na Vašem účtu evidujeme dluh ve výši 33,30 Kč.
Aktuální dlužnou částku naleznete a můžete i rychle online zaplatit v Moje Aukro > Můj účet > Vyúčtování > Aktuální zůstatek a platba.
Zároveň pak nesmíte mít v daném kalendářním měsíci žádný účetní záznam.

Pro zobrazení všech podmínek, které je třeba nutné splňovat klikněte prosím zde

S pozdravem a přáním hezkého dne
Anna Bartošíková
Aukro tým

------------

Nevím o jaký dluh se jedná, ale nemají právo po mě chtít peníze pokud jsem nic neprodal!
Což se nestalo.

Děkuji

Zrušení účtu a smazání vymysleného dluhu jen aby obírali lidi!!

4.6.2020 13:23, před 5 lety

Dle podmínek společnosti je nabízení zboží na jejím portálu zpoplatněná služba, kdy se hradí nějaká částka za nabídku, provize z úspěšného prodeje a dále případné doplňkové služby. Společnost však o všech poplatcích musí spotřebitele předem jasně a srozumitelně informovat a je nutné, aby odůvodnila, na základě čeho dluh vznikl.

25.3.2021 11:01, před 4 lety

Dále může spotřebitel využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.