ŠKODA AUTO a.s.

#42272Aktualizace map

10 měsíců 12 dnů 19 hodin

12.05.2020, před 5 lety

leonard smička

při dnešní návštěvě servisu AUTO HLAVÁČEK OLOMOUC při běžné roční prohlídce jsem požadoval aktualizaci map. toto mi bylo odmítnuto s tím, že toto neprovádějí. mám si je údajně aktualizovat sám. je tento postup správný.

škoda octavia SPZ 5M88676 model 5E33F5

postupoval servis správně.

16.6.2020 10:07, před 5 lety

V řešené věci se nejedná o zákonnou povinnost prodejce, resp. poskytovatele služby. Záleží tak na smluvním ujednání, které bylo mezi stranami uzavřeno. To bohužel nemáme k dispozici a neumíme tak posoudit, zda se jedná o povinnost, která vyplývá prodejci ze smlouvy. Pokud je tato povinnost explicitně upravena ve smluvním ujednání, může spotřebitel trvat na jejím dodržení, případně požadovat i náhradu škody za porušení smluvní povinnost, pokud taková škoda vznikla.

25.3.2021 12:14, před 4 lety