Řidič ppl nejprve chtěl peníze a poté že mu předá balíček, odmítla jsem že bych chtěla předání z ruky do ruky ne postupně, on se ke mě hrubé zachoval místo toho aby přinesl balíček z vozu, nazval mě gestem který mi pro jeho profesi přišlo strašně nevhodné, peníze jsme mu musela dát a až poté jsem tedy dostala balíček pro který šel i s lezení zpět do vozu drobné jednalo se o 30 mi nevrátil a bral jako samozřejmost nevrácení v jeho prospěch, a navíc v dnešní době při karanténě řidič neměl roušku a ani se nepokusil nějak chránit.
Trest řidiči nebo ho aspoň obeznamit že takhle se s lidmi zacházet nemá, hrubě, a upozornění na nošení roušky zda se ze i přes všechny reklamy a ohlášení mu to není pořád jasné.
Dle vládního opatření je vycházení na veřejná prostranství bez úst zakrytých rouškou (nebo jiným obdobným způsobem jako je kupř. šátek atp.) pod hrozbou sankce zakázáno. Přepravní společnosti (resp. jejich zaměstnanci) nemají udělenou výjimku.
V případě podezření na porušování hygienických předpisů lze na tuto skutečnost upozornit příslušnou Krajskou hygienickou stanici. Výkon státního zdravotního dozoru spočívá v kontrole plnění povinností podnikajících osob fyzických a právnických k ochraně veřejného zdraví.