ShipGratis Limited - POŠTA ZDARMA

#42498Dorazil mi jiny vyrobek v porovnani s fotografii

1 měsíc 11 dnů 19 hodin

20.05.2020, před 5 lety

Yauhen Asanovich

Objednal jsem zboži 18.03. Operatorka mailem napsala, že zboži bylo objednano 10:04. Dostal jsem objednavku do ruky jen 20.05, což znamená, že lhůta dodání žé dnů byla překročena.
Více to zboží neodpovídá tomu, co jsem objednával.

6x Respirační rouška s normou KN95 Rouška KN95 - 1 ks

Vracení peněz a co nejrychleji

20.6.2020 16:15, před 5 lety

Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány, je věc vadná. Má-li věc vady, může spotřebitel v daném případě požadovat dodání nové věci. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.

2.7.2020 08:07, před 5 lety

velice se Vám omlouváme za komplikace.
Pokud jste zásilku nevybalil z původního hygienického obalu, můžete ji vrátit na naši adresu a my Vám samozřejmě vrátíme peníze v plné výši.
Neváhejte se na nás obrátit a my s Vámi celou situaci dořešíme k Vaší spokojenosti.

S přátelským pozdravem
ATELI Investment, s.r.o.