P.V.A. team, s.r.o.

8 měsíců 19 dnů 22 hodin

08.09.2014, před 10 lety

Jitka Novotná

Dobrý den, prosím Vás o pomoc. Dne 22.7.2013 jsem si zakoupila mobil
Sony C1605 v prodejně v Blatné "Mobily od aleše". Od prosince 2013 jsem při každém pátém hovoru volajícího slyšela, ale on mě neslyšel. Proto jsem 17.1.2014 dala telefon do opravy. U telefonu přehráli software a telefon vrátili. Chyba se opakuje stále. Již byl telefon v opravě 5x a stále nahrávají tovární software, kde ve vyjádření servisu napíšou odstranění nevhodných uživatelských dat. V manuálu pro tento telefon není upozornění, která data jsou nevhodná. Dle doporučení v prodejně, který program nemám používat, je to program Viber, který používám. Dnes, tj. 8.9.2014 jsem obdržela SMS, že mám telefon opět k vyzvednutí. Nevím jak dál postupovat.
Děkuji
Jitka Novotná

mobilní telefon Sony c1605 xperia E, imei:3555557051917623

Odstoupení od smlouvy a vrácení peněz.

9.9.2014 10:02, před 10 lety

V tomto případě je stěžejní, zda byl uznán požadovaný počet reklamací, který spotřebitelku opravňuje k uplatnění práva na odstoupení od kupní smlouvy z důvodu opětovného výskytu vad. O opětovné vyskytnutí vady po opravě jde zpravidla tehdy, jestliže stejná vada, která byla v záruční době již nejméně dvakrát opravována, se opětovně vyskytne.
Pokud spotřebitelka do reklamačního protokolu uvede požadavek na odstoupení od smlouvy a prodávající reklamaci uzná, je pro něj tento požadavek závazný, pokud je splněn požadovaný počet uznaných reklamací. Podmínkou je, že věc nelze pro opakování vad řádně užívat.

28.5.2015 13:04, před 10 lety

Společnost P.V.A. team, s.r.o. byla o podané stížnosti informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnosti vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.