mBank S.A., organizační složka

#42858Řešení reklamace a nedodání karty

9 měsíců 22 dnů

03.06.2020, před 5 lety

Dominik Nikola Cuc

Koncem dubna jsem si založil mKonto účet. Přes počáteční problémy při zakládní účtu jsem se rozhodl dát bance šanci. Bohužel, banka mi dosud nebyla schopná zaslat platební kartu a to ani na druhý pokus a účet díky tomu nemohu plně využívat tj. nemůžu s ním platit u obchodníka.

Banka je naprosto neochotná řešit spor. S reklamačním oddělením není možné mluvit a vše se řeší přes operátory strašně složitě. Chtěl jsem, aby mi potřetí byla karta zaslána na pobočku, kde jsem ochoten obětovat čas i finance za PHM - abych si kartu osobně vyzvedl. S tím mi banka nevyhověla.

Korunu tomu nasadila má reakce na vyjádření k reklamaci, kde jsem uvedl jak do emailu, tak i operátorovi, že si nepřeji, aby se na reklamaci podílel specialista p. M. K.. O týden později mi došel email, kde bylo uvedeno, že vyjádření nejsou subjektivním názorem pana M.K. - email podepsán M. K.

Bance jsem zaslal výzvu ve formátu PDF, kde požaduji aby mi napotřetí zaslali kartu do 10 dnů od doručení emailu a vzhledem k arogantnímu jednání některých zaměstnanců a faktu, že 40 dní od založení účtu nemám kartu a nemůžu s tímto účtem platit, což mi přivodilo problémy, také požaduji finanční kompenzaci. Banka dosud na můj email nereagovala.

mKonto

Požaduji aby mi v požadovaném termínu došla platební karta a též do stejného termínu mi byla vyplacena finanční kompenzace za vzniklé škody.

24.6.2020 09:13, před 5 lety

Pokud spotřebitel nesouhlasí s postupem společnosti a zároveň již využil možnosti reklamovat poskytované služby přímo u společnosti, může podat návrh na zahájení řízení u finančního arbitra. Finanční arbitr je příslušný pro řešení sporů mezi spotřebitelem a společností při nabízení, poskytování nebo zprostředkování úvěru. Formulář k podání návrhu na zahájení řízení je možné vyhledat na webové adrese www.finarbitr.cz/cs/reseni-sporu/pruvodce-podanim-navrhu.html. Řízení před finančním arbitrem není zpoplatněno.

25.3.2021 15:40, před 4 lety