koupila jsem si od dodavetele f.Celmar Media s.r.o.- koresp.adresa - BCVT,Praha 9-
/kolo Vitarid-R/ v záruce se zlomila šlapka a nyní nevím kde mám toto zboží reklamovat !Telefon neberou a na udané adrese - "Praha,Rybná 24 a U Elektry 974,Praha 9" jsem je nenalezla! Přístroj je ještě v záruce a nevím jak mám dál postupovat!
Děkuji za odpověď
Výmolová
domácí kolo Vitzarid-R -zlomená šlapka, upoutávka na zboží běžela v TV,cena 2099,-Kč
výměna nebo vrácení peněz
Podle § 19 odst. 1 zákona o ochraně spotřebitele je prodávající povinen přijmout reklamaci v kterékoli provozovně, v níž je přijetí reklamace možné s ohledem na sortiment prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb, případně i v sídle nebo místě podnikání. Dle údajů zapsaných v živnostenském rejstříku (https://1url.cz/szRY3) nemá společnost v živnostenském rejstříku zapsanou provozovnu. Reklamace má tedy možnost uplatnit reklamaci pouze v sídle společnosti. Spotřebitelce doporučujeme, aby reklamaci uplatnila písemně prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb. Spotřebitelka by si měla následně uchovat všechny dokumenty, které budou prokazovat, že reklamaci uplatnila. Spotřebitelka poté může tvrdit, že vynaložila veškeré úsilí pro uplatnění reklamace, avšak z důvodu pochybení ze strany společnosti reklamaci uplatnit nemohla.
Pokud společnost nepřijme reklamaci, dopouští se přestupku, za který jí může být udělena pokuta ze strany České obchodní inspekce až do výše 3 000 000 Kč.