dnes 7.6.2020 mě vaši zaměstnanci - vedoucí i pokladní odmítli obsloužit z důvodu nenasazení roušky. Tímto mě poškodili a nutili k nasazení roušky bez ohledu k mému zdravotnímu stavu,chovali se arogantně. Toto jednání tímto aktem vykrystalizovalo po předchozích 2 mých upozorněních v předešlých dnech ,že já roušku nosit nemusím a to ze zdravotních důvodů a nucení k nasazení je PROTIPRÁVNI !!!
Žádám o prošetření celého incidentu,potrestání daných zaměstnanců a já požaduji veřejnou omluvu těchto pracovníků - vedoucí i pokladní z pobočky Chlumec nad Cidlinou.
Jestliže nedojde k nápravě,budu zvažovat další opatření k dosažení mých práv,jako spotřebitele.
S pozdravem Nikol Veselých, Chlumec n/c,
veřejná omluva, potrestání a doškolení pracovníků
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.
Dobrý den, paní Veselých,
prvně se omlouváme za pozdní odpověď, dTest nám Váš podnět postoupil až nyní. Je nám líto, pokud se k Vám naši zaměstnanci zachovali nevstřícně, nicméně pokud jste ve chvíli nákupu neměla u sebe potvrzení od lékaře, že roušku nosit nemusíte, pak zaměstnanci jednali správně, pokud na ochranně dýchacích cest trvali.
Děkujeme za pochopení. S pozdravem
Lidl Česká republika