Téměř před dvěma měsíci jsem odeslílala na adresu Kširova 259, Brno sluchátka na reklamaci. Vzhledem k tomu, že byly nákupní centra zavřené, použila jsem tuto adresu, která byla uvedna na faktuře. Dne 5.6. mi dorazila SMS zpráva, že je zboží připravené k vyzvednutí na prodejně dle faktury. Na vaši infolince mi bylo sděleno pouze to, že fakturční adresa je centrála nikoliv prodejna a že oni sami netuší, kde se momentální reklamované zboží nachází. Jelikož jsem z Libereckého kraje okrec Jablonec nad Nisou, nejsem schopna zjistit, která prodejna relakamci převzala. Kontaktovala jsem vás i emailem(na adresu obchod@okay.cz),ale bohužel ani tam mi nebyli schopni zodpovědět na můj dotaz ohledně relakamace. Číslo objednávky na faktuře je 9918414060. V SMS zprávě je číslo reklamace 1700/20050005.
Sluchátka huawei Headphones lite
Žádám aby bylo reklamované zboží zaslané do prodejny v Libereckém kraji(nejlépe Jablonec nad Nisou) a kontaktovali mě. Pokud to není možné, žádám o navrácení peněz,protože reklamace trvá už déle než 30 dní.
Reklamaci může spotřebitel uplatnit na kterékoli pobočce nebo v sídle prodejce, ledaže by předem prodejce určil jiný subjekt, zpravidla servis.
Pokud prodávající odmítá přijmout reklamaci, porušuje § 19 odst. 1 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, a dopouští se správního deliktu, za který mu může být udělena pokuta až do výše 3 000 000,- Kč. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad. Více informací o podání podnětu je možné vyhledat prostřednictvím následujícího webového odkazu https://www.coi.cz/podatelna/
Vážená paní Stohrová,
v případě, že zvolíte zaslání zboží pro reklamaci na adresu sídla naší společnosti, je Vaše reklamace řešena v souladu s reklamačním řádem ( posouzeno v servisu), opravené zboží zasíláme zpět na Vaši adresu.
Vaše reklamované zboží Vám bude zasláno zpět na adresu uvedenou v reklamačním protokolu.
Bližší informace jsem Vám zaslali v soukromé zprávě.
Děkujeme za pochopení.
OKAY CZ