Advanced Telecom Services, s.r.o.

#43192Neoprávněně naúčtovaný poplatek za volání

18.06.2020, před 5 lety

Veronika Toamnová

13x účtován poplatek za volání, které jsem nepožadovala. Celkem 1235 Kč.

Telefon zn. Huawei Y6 Scale Dual Sim; tarif od O2

Vrácení platby.

18.6.2020 09:38, před 5 lety

Pokud spotřebitelka s vyúčtováním služeb nesouhlasí, je třeba uplatnit reklamaci. Co se týče uplatnění reklamace, je možné vyúčtování dle informací dostupných z webových stránek společnosti (viz více na: https://www.atspraha.cz/) reklamovat na telefonním čísle + 420 296 363 199.

15.9.2020 13:57, před 4 lety