Dne 6.7.2020 jsem byla v Bille na Palmovce,chtěla jsem šunku, ale to co mi prodali, mi nepříjde za 1. Normální, za 2. Hygienický a za 3. By nám to mohlo ublížit na zdravý... Ti lidi co majů problémy se žaludkem, by po tomto mohli nedej bože skončit v nemocnici. To Vám si nedošlo, že...? Udělejte s tím něco. Hlídejte si laskavě to, co prodáváte!!
Hlídat si více půltový prodej se salámama, párkama atd..
V případě, že jsou zakoupeny výrobky neodpovídající jakostí, je třeba zboží reklamovat. Pokud zakoupená věc nemá deklarované či spotřebitelem očekávané vlastnosti s ohledem na povahu zboží, lze žádat dodání věci s odpovídajícími vlastnostmi. Pokud to není možné, lze odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz. Reklamaci je třeba uplatnit u prodávajícího bez zbytečného odkladu a žádat vyřízení.
Spotřebitel může také podat podnět Státní veterinární správě, která vykonává dozor v oblasti potravin živočišného původu, zda-li v daném případě nedošlo k porušení právních předpisů. Pro kontakt se Státní veterinární správou lze použít následující webový odkaz: https://www.svscr.cz/kontaktni-formular/