Dobrý den ,
Musím vám napsat příběh naši rodiny .
Po letech nás opustil pes, tak jsme si našli přes vaši inzerci nové štěně labradora .
Po veškeré komunikaci na tel. čísle 723631294 jsme se pro něj vydali z Liberce do Havlíčkova Brodu, bohužel po příjezdu jsme zjistili ,že si inzerent celý příběch vymyslel.
Myslím ,že nejsme první případ, nevím jakým zpusobem se dá zjistit podání falešnych inzerátu , pokud se takto lidi baví je to hrozné.
Vidět pláč našich děti a vysvětlovat jim , že jsou i takový lidé.
veškerá komunikace proběhla na tel 723631294 a whatsappu 702872423
tak pro všechny lidi pozor na takové inzeráty.
děkuji Zdvihal
Ověřování inzerentu
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.
Jelikož provozovatel portálu vystupuje jako zprostředkovatel vztahu dvou nepodnikatelských subjektů, které spolu nejsou ve vztahu spotřebitele a podnikatele, není ani dána působnost služby VašeStížnosti.cz, která řeší spotřebitelské spory. Stěžovateli však doporučujeme obrátit se na provozovatele portálu s žádostí o prověření subjektu s příslušnými telefonními čísly.
Podnikatel nevyužil možnosti na stížnost reagovat. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.