Dne 10.7.2020 měla být doručena objednávka č. 119784081. Jelikož jsem kupovala golfové hole a dětský podsedák, byla objednávka rozdělena do dvou balíčků. 10.7.2020 mi přišel pouze podsedák a pláštěnka ke golfkám. Volala jsem na mall, tam mi sdělili, že z Vaší strany bylo vše v pořádku že je chyba na straně dopravce. Volala jsem PPL, kde mi sdělili, že fyzicky převzali pouze jeden balíček a ten druhý nepřevzali, až dýl a proto jsem je neobdržela současně 10.7.2020. Přehazování viny z jednoho na druhého se mi nelíbí. Moji situaci to nevyřešilo, jelikož jsme měli v sobotu odjíždět na dovolenou za rodinou na Slovensko. Musela jsem to odložit a budeme vyrážet až v úterý. Důvodem objednávky byla hlavně vaše služba expresního doručení do určitého dne a proto jsem objednala u Vás. Kdybych věděla, že není spolehnutí na službu, kterou si i připlatím, sedla bych do auta a koupila jiný golfáč a neměla s tím takové starosti. Když jsem se ptala na infolince, kdy mi tedy golfky doručí, bylo mi nejdříve řečeno, že v sobotu. Ptám se jestli to ví paní jistě, nakonec z ní vypadlo, že asi nedorazí v sobotu až v pondělí. Radši tuto službu nenabízejte, když jí nemůžete splnit.
vrácení poplatku za expresní dodání
Pokud se prodávající zavázal, že zboží bude expresně doručeno, musí toto splnit. Není-li tomu tak, vrátí podnikatel spotřebiteli peněžní prostředky za tuto službu.
Vážená paní Víziová,
zkušenost, kterou jste měla s nákupem, mne velice mrzí a omlouváme se, že Vám byly způsobeny nepříjemnosti.
Samozřejmě Vám bude zajištěno vrácení platby za dopravné. Poprosím Vás o zaslání čísla bankovního účtu a to na email overeno@mall.cz . Předáme požadavek na finanční oddělení a platba Vám bude obratem odeslána.
Děkuji a přeji hezký den.
S pozdravem,
Kristina Draštíková