HS plus d.o.o.

#43754Nefunkční hodinky

1 měsíc 20 dnů 22 hodin

15.07.2020, před 4 lety

Kamil Němec

Dnes 14.7.2020 jsem poštou obdržel pánské hodinky JEAN SILVER – Rapid. Přestože jsem postupoval podle návodu k použití (manipulovat s hodinkami tak, aby vestavěné závaží hodinky natahovalo), běžely cca 15 minut, pak se definitivně zastavily a již se nerozběhly.
Vyplnil jsem formulář pro výměnu produktu, obdržel kód reklamace a v pátek 17.7.2020 odešlu vadné hodinky na adresu brněnské pobočky firmy, jak je uvedeno v návodu pro reklamace.
Akorát z reakcí firmy na stížnosti a komunikaci s D-testem nemám dobrý pocit a obávám se, že jsem své peníze jen někomu věnoval.

pánské hodinky JEAN SILVER – Rapid

Výměna nefungujícího zboží za funkční.

16.7.2020 05:50, před 4 lety

Na žádost spotřebitele je prodávající povinen vydat doklad o zakoupení výrobku s uvedením data prodeje výrobku, o jaký výrobek se jedná a za jakou cenu byl výrobek prodán, spolu s identifikačními údaji prodávajícího obsahujícími jméno a příjmení nebo název nebo obchodní firmu, případně název prodávajícího, jeho identifikační číslo osoby.

Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo které se dají od věci očekávat, je věc vadná. Má-li věc vady, může spotřebitel požadovat opravu věci nebo dodání nové věci. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.

Jelikož je prodávající zahraniční subjekt sídlící ve Slovinsku, má spotřebitel možnost obrátit se na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiných členských států EU, Norska a Islandu. Více informací o Evropském spotřebitelském centru je možné vyhledat na webových stránkách https://evropskyspotrebitel.cz/.

6.8.2020 11:17, před 4 lety

Dobrý deň, vec určite vyriesíme k spokojnosti zákazníka.

Komunikácia priamo z našimi zákazníkmi je pre nás na prvom mieste.

Ak zákazník potrebuje bližšie informácie ohľadom požiadavky nech nás kontaktuje na náš mail - info@cz.soldius.com

Ďakujem, Soldius

5.9.2020 20:35, před 4 lety