Kaufland Strakonice pátek 24.7.2020 0715 hodin. Cenovka u melounů 7,90Kč, na váze 12,90Kč.Požadovala jsem prodej za cenu 7,90Kč,podle toho co bylo uvedeno na cenovce. Dvě pracovnice na recepci na můj požadavek reagovaly s naprostou ignorací. Cenovku odstranily a sdělily mi, že platí cena na váze.Pak mě ignorovaly, bez omluvy jako by se nic nestalo. Vaší povinností je zákazníka správně informovat a zboží prodávat za cenu za kterou je nabízeno.
Bohužel jsem neměla čas kontaktovat vedoucí. Jestli je to marketingový tah tak je nezákonný. Den před byla na prodejně v tuto dobu ráno pouze jedna pokladna. Samozřejmě, že se vytvořila fronta.
Vaše samoobslužné pokladny jsou pro zákazníka ponižující, opět ze zákona mám nárok na pokladní. V konečné ceně výrobků jsou i platy pokladních. Vy zákazníka za to, že si sám jako osel markuje neplatíte.
Neuvádět zákazníka v omyl. Naučit zaměstnance slušnému a profesnímu chování vůči zákazníkům. Vzhledem k tomu, že se výše uvedené opakovalo již vícekrát tak samozřejmě sjednání nápravy.
Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj/na něm uvedenou, je pro obchodníka závazná. Pokud jinou cenu uvádí a jinou účtuje, dopouští se klamavého jednání a je právem spotřebitele dožadovat se rozdílu v ceně zaplacené navíc.
Prodávající je povinen informovat v souladu s cenovými předpisy a přímo použitelným předpisem Evropských společenství spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit. Informace o ceně nesmí zejména vzbuzovat zdání, že cena je nižší, než jaká je ve skutečnosti. Dozorovým orgánem je v této oblasti Česká obchodní inspekce, které spotřebitel může dát podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele.
Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení ustanovení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.
děkujeme za Váš podnět.
Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na kontakt@kaufland.cz.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Vaše společnost se může vyjádřit veřejně. Nejsem jediná koho se daný problém týká, pokud Vám jde o spokojenost zákazníků jistě k tomu zaujmete patřičné stanovisko. Minimálně se můžete všem oklamaným zákazníkům omluvit.
Mimo jiné, byla to stížnost ne podnět, prosím vyjadřujte se přesně, v každém případě se budu snažit aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Váš podnět, pro komunikaci se zákazníky společnosti Kaufland bylo zřízeno Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na uvedených kontaktech. Vaše informace je pro nás opravdu důležitá a prostřednictvím zmíněných komunikačních kanálů Vám rádi sdělíme podrobnosti týkající se Vašeho podnětu.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Prosím vás umí zástupci vaší společnosti mluvit k věci, nebo se bavím s automatem??? Požaduji reakci na moji stížnost, kdybych měla zájem kontaktovat vaše ,,Zákaznické centrum", tak jsem tak učinila.
Žádám vás o reakci na moji stížnost, nebo snad neumíte česky?
děkujeme za Váš podnět.
Jak jsem již psali pro komunikaci se zákazníky společnosti Kaufland bylo zřízeno Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na uvedených kontaktech.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Dne 25.7.2020 jsem podala stížnost jasně uvedené, kde a kdy se konkrétní situace odehrála a vzhledem k tomu, že byl porušen zákon požaduji od vaší firmy vyjádření. Máte veškeré údaje k tomu, aby jste celou záležitost prošetřili a ke stížnosti se vyjádřili a sjednali nápravu.
děkujeme za Váš podnět.
Jak jsme již psali pro komunikaci se zákazníky společnosti Kaufland bylo zřízeno Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na uvedených kontaktech.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Donutili jste mi obrátit se na vaše zákaznické centrum, vaše pracovnice vyjádřila lítost nad tím, že používáte slovo podnět a ne stížnost. Zároveň mi sdělila, že se mi někdo ozve. Od 8.8.2020 to ještě nikdo neučinil. To je vážně úroveň. Bude někdo reagovat na moji stížnost, která není ojedinělá?
Vaše psaní, že se mám s důvěrou obrátit na Zákaznické centrum, beru jako výsměch zákazníkovi. Požaduji vaše vyjádření k mé stížnosti.
Stížnost tedy opět přeřazujeme na společnost, aby měla možnost reagovat.
Stížnost uzavíráme. Společnost přislíbila, že bude spotřebitelku kontaktovat a věc dále řešit.