T-Mobile Czech Republic a.s.

#44053Navýšení paušálu

8 hodin 11 minut

29.07.2020, před 4 lety

Karel Safranek

Dnes jsem navštívil vaší pobočku ve Svitavách kde jsem šel za účelem zaplatit paušál při nahlédnutí do počítače vaším pracovníkem mi bylo řečeno že mám zastaralý tarif a tak jestli bych ho nechtěl změnit tak jsem mu říkal že jsem chtěl v mangente snížit paušál a že byl snížen cca před rokem na tuto částku s danými daty nabídl mi né že půjdeme dolů ale mírně nahoru nabídka byla taková že se mi navýší paušál v mangente o 15kc včetně daně na čísle s touto nabídkou jsem souhlasil a vás zaměstnanec tak učinil! Po příjezdu do práce jsem se chtěl přesvědčit zda to tak je otevřel jsem si vaši apku a málem jsem šel do kolen !! Frajer učinil tak že mi na každém čísle zvedl paušál o 300 bez daně !! Nezlob te se na mě ale co zamestavate za lidi když neví že 15 Kč není 300kc ! Volal jsem na zákaznickou linku (cca 2hodiny od změny tarifu) a říkal jsem jim o věci a že bych chtěl zpátky tarif původní tam mi řekli že to nelze až za 30dni a at to řeším na pobočce tak jsem jí řekl že rozhodně ne že nebudu řešit nic s člověkem který neví kolik je 15 a 300 buď to udělal úmyslně nebo máte špatně proskoleny lidi! problémy co se týče t mobilu jsou vždy když mi něco nabízíte říkáte něco jiného než je pravda !! Touto stížnosti apeluji na finanční potrestání klamání zákazníka ! A okamžité vrácení tarifu zpátky na částku před tím na 443 Kč děkuji Šafránek

Okamžité vrácení tarifu zpátky!!!!!

30.7.2020 06:33, před 4 lety

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.

Z výše uvedeného důvodu závěrem pouze v krátkosti odkazujeme na obecnou právní úpravu. Zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v ustanovení § 3 odst. 2 písm. d) uvádí mezi zásadami soukromého práva, že daný slib zavazuje a smlouvy mají být splněny.