be2 S.a.r.l.

#44385Společnost nereaguje na žádosti o zrušené prémiového členství

1 měsíc 22 dnů 2 hodiny

15.08.2020, před 4 lety

René Ruszó

Dobrý den, opakovaně žádám spolešnost o zrušení premiového členství, dosud je toto členství aktviní a spoelčnost stále nereaguje. Premiové členství jem zakoupil 3.7.2020. Po zjišění že seznamka je naprosto k ničemu jsem se rozhodl členství zrušit. 4.8.2020 jsem se rozhodl členství zrušit. Postupoval jsem přesně podle pokynů uvedených na webu bb2.cz. Vygeneroval jsem formulář na webu spoelečnosti a poslal ho na uvedenou adresu. Žádná reakce. Poslal jsem stejný formulář i e-mailem na opět žádná rekce. Můžu se zeptat jak dále postupvat?

premiové členství be2

Zrušení premiového členství

31.8.2020 13:52, před 4 lety

Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Výpověď by měla dle obchodních podmínek společnosti obsahovat následující údaje: úplné jméno, zemi, jejíž služby be2 využívá (zřejmě se jedná o zemi, ve které spotřebitel využívá službu), svou e-mailovou adresu zaregistrovanou u společnosti be2 a své uživatelské jméno (alternativně: šifru, která byla spotřebiteli přidělena). Tato výpověď by měla být dle obchodních podmínek společnosti zaslána poštou na adresu: be2 S.à.r.l., služby zákazníkům / ukončení, 13 rue du Commerce L-1351 Luxemburg, Luxemburg; nebo faxem na číslo 420 227203713. Nicméně z důvodu, že smlouva byla uzavřena přes internet, postačí, pokud bude výpověď zaslána na e-mailovou adresu společnosti (zakaznickyservis@be2.cz).

Pokud společnost spotřebiteli brání smlouvu zrušit, zkracuje tím spotřebitele na jeho právech a k takovému jednání se nepřihlíží. Spotřebiteli doporučujeme, aby si uchoval všechny dokumenty, které prokazují, že smlouvu řádně ukončil.

7.9.2020 11:43, před 4 lety

prosím, kontaktujte nás v uvedené záležitosti přímo na adrese: michal.hlavacek@be2.com

Mějte také na paměti, že naše emaily mohou být automaticky uložené ve Vaší Nevyžádané poště (Spam/ Junk). Zkontrolujte si proto prosím i tenhle adresář ve Vaší elektronické poště.

Děkujeme Vám.

7.10.2020 07:53, před 4 lety