Tesco Mobile ČR s.r.o.

1 měsíc 22 dnů 22 hodin

18.08.2020, před 4 lety

Katarína Gajdošová

Dobry den
Jsem maximalne sklamana a vytocena.V tesco mobile mame 2 cisla a vyuzivame ho uz vic jak 4 roky.Mesicne v prumeru dobijime kredit za cca 600-800cz za jedno cislo.Kedze vyuzivame hlavne balicky z neomezenym volanim do tesco mobile a data v zahranici (oba sme kamionaci) a nikdy nebyl problem vyuzili sme i nabidku ktera nam prisla sms -7.5GB +neomezene volani do site Tesco mobile ..jenomze najednou vsechny penize nam byli strzene a kdyz sme se podivali tak uctovali i hovory do ich siti kde kdyz sme se stezovali prisla od operatorky Andrei odpoved ze v zahranici se plati..od kdy?kde to maji uvedene? Pokavad vim roaming v EU je zrusen a i predtym kdyz sme mneli od balicky NIKDY nam to uctovano nebilo!!!Jak to je mozny ze kdyz volam na ceske cislo Tesco mobile z CZ na ceske cislo Tesco mobile ktere se nachazi v De je uctovano? Nikde to pri tomto balicku nemaji napsano!!! Pani neskutecne arogantni nedozvedela jsem se nic jak to mam resit anebo ochotu pomoct mi...jsem vytocena a sklamana nevim jak mam postupovat dal.Jedno jsem ale udelala ze jsem si pozadala o prenos cisla i moje i partnera ale nechci to nechat tak...Prosim o pomoc..
Dekuji Vam hezky den

Balik Extra 7.5 GB + neomezene volani do site za akcni cenu 200cz

Chtela bych aby kdyz to nemaji napsany ze se EU plati aby penize za hovory do ich site nam byli vraceny..jinak to vidim jako zavazeni zakaznika a primo az podvod protoze i kdyz si rozkliknu na ich aplikaci informace o balicku nikde neni napsano ze je tam nejaka zmena..pouzivala jsem vic ich balicku porad v zahranici a pri zadnom si nic neuctovali az najednou pri tomto ...

8.9.2020 10:25, před 4 lety

Pokud spotřebitel s vyúčtováním služeb nesouhlasí, je třeba uplatnit reklamaci. Reklamaci na vyúčtování ceny je spotřebitel oprávněn uplatnit bez zbytečného odkladu, nejpozději do 2 měsíců ode dne poskytnutí služby. Společnost je povinna vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu, nejpozději do 1 měsíce ode dne doručení reklamace. Doručení vyřízení reklamace musí být provedeno prokazatelným způsobem.

V případě, že společnost reklamaci zamítla, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.

Ke zrušení možnosti operátorů účtovat si roamingové poplatky najdete více informací v našem článku, dostupný z: https://www.dtest.cz/clanek-5939/bezplatny-roaming-v-eu-dobry-sluha-ale-zly-pan

nebo

11.10.2020 12:16, před 4 lety