Ing. Radim Smička

#44461Zneužití čísla

1 měsíc 17 dnů 20 hodin

18.08.2020, před 4 lety

Roman Krauskopf

Dobrý den, dnes bylo moje telefonní číslo 728718316 ZNEUŽITO k podání nepravdivého inzerátu na prodej OA BMW!

Prosím, JAK zjistím KDO inzerát podal a JAK ho mohu nechat smazat??? Inzerát je nesmyslný, za velmi nízkou cenu a velmi mne obtěžuje stálé volání!!!
Děkuji. Roman Krauskopf

Zneužití telefonního čísla

Prosím poskytněte mi VŠECHNY informace k určení skutečného podavatele tohoto inzerátu a určení zneužití mého jména, čísla a pod...

25.8.2020 17:00, před 4 lety

Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů spotřebitelů s podnikateli. V řešené věci se patrně jedná spíše o spor, který je mezi dvěma uživateli portálu, přičemž Ing. Radim Smička je pouze provozovatelem portálu. Spotřebitelce tedy doporučujeme obrátit se na provozovatele portálu, který by měl podobné chování uživatelů svého portálu sankcionovat, resp. mu předcházet. Provozovatel portálu by měl učinit všechny nutné kroky k tomu, aby se obdobné jednání uživatelů už neopakovalo. Doporučujeme stěžovateli, aby se obrátil na provozovatele portálu s žádostí o smazání inzerátu z důvodu jeho podvodného obsahu.

6.10.2020 12:17, před 4 lety

Podnikatel nevyužil možnosti na stížnost reagovat. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.