Rock Point a.s.

#4465Nedodané zaplacené zboží

4 dny 18 hodin

28.09.2014, před 10 lety

Dita Henzlová

Zakoupila jsem 31. 8. 2014. v akci zboží v e-shopu za 2 199 Kč a zaplatila kartou. Přišly mi dva omluvné e-maily, že nestíhají zpracovávat objednávky. Poslední dorazil 14. 9. a od té doby se nic neděje. Na e-mail firma nereaguje. Číslo objednávky je 4083108532. Na recenzích obchodu na Heurece je nás nešťastníků spousta, lidé se zlobí, že objednávky stornovali apod. Trpělivost jsem měla, ale opustila mě.

Kód: KEN1201011504S6 Název: boty KEEN Whisper JR Junior, ryls, US 6 Počet kusů: 1 Cena bez DPH: 825,57 Kč Cena s DPH: 999,00 Kč == Kód: KEN1201000528SB Název: boty KEEN Whisper W Lady, baltic/caribbean sea, US 11 Počet kusů: 1 Cena bez DPH: 1 321,41 Kč Cena s DPH: 1 599,00 Kč == Kód: CRA1112020301XXL Název: funkční scampolo CRAFT Stay Cool Mesh Superlight 194378 Man, flame/scream, XXL Počet kusů: 1 Cena bez DPH: 329,73 Kč Cena s DPH: 399,00 Kč ============= =============================

Žádám okamžité dodání zaplaceného zboží.

29.9.2014 08:45, před 10 lety

Kupní smlouva byla uzavřena, spotřebitel má tedy právo na dodání zboží a prodávající má povinnost zboží dodat. Pokud tak neučiní ve sjednaném termínu, ocitá se v prodlení. Nebyl-li termín přesně sjednán, může spotřebitel požadovat dodání zboží ihned a prodávající bude povinen plnit bez zbytečného odkladu. Nebude-li prodávající plnit, je vhodné poskytnout mu dodatečnou přiměřenou lhůtu k dodání zboží. Oznámí-li zároveň spotřebitel prodávajícímu, že mu tuto dodatečnou lhůtu již neprodlouží, platí dle § 1978 odst. 2 občanského zákoníku, že marným uplynutím této lhůty od smlouvy odstoupil. Odstoupením vzniká spotřebiteli nárok na vrácení peněz.

3.10.2014 13:44, před 10 lety

Spotřebitelka nám sdělila, že jí bylo zboží dodáno ve středu 1.10.