AURES Holdings a.s.

#44807Technické průkazy

11 dnů 20 hodin

04.09.2020, před 4 lety

Dobrý den.
Dne 30.7.2020 jsem v pobočce Kolín, zakoupil Toyotu Auris R.z. 4AD 4709.
Do dnešního dne 4.9.2020 jsem neobdržel technické průkazy.
Po několika telefonátech, mě stále ubezpečovali operátoři, že moji informaci předají na příslušné oddělení.
Dokonce jsem musel jet do Kolína na evidenční prohlídku,a nechat ověřit plnou moc, na provedení převodu na mě.Uplynulo dalších 10 dní a doklady jsem neobdržel.
Zjednejte konečně nápravu.
Děkuji.
Ivo Sýkora

Chci konečně obdržet doklady ke koupenému vozidlu!!!

5.9.2020 00:37, před 4 lety

Jednou z povinností prodávajícího v rámci kupní smlouvy je dle § 2087 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, předání dokladů, které se k věci vztahují. Obzvláště pak doklady potřebné k převzetí a užívání věci, což jednoznačně platí právě pro doklady k automobilu. Ust. § 2094 odst. 1 dále stanoví že má-li k předání dojít při zaplacení kupní ceny, předá prodávající doklady v místě placení. Odst. 2 téhož paragrafu občanského zákoníku potom má dojít k předání dokladů při odevzdání věci.

Jestliže tak prodávající doklady nedodal, je na místě jej vyzvat, aby tak učinil. Prodávající zároveň odpovídá za případnou škodu, která by takovým jeho jednáním vznikla.

16.9.2020 16:47, před 4 lety

Vážený pane Sýkoro,
Vaši záležitost jsem prověřila a mám informaci, že jste si doklady již převzal. Vaše záležitost by měla být vyřešena. Omlouvám se za komplikace způsobené zdržením.
Děkuji, Jitka Míková, AAA AUTO

16.9.2020 19:57, před 4 lety

Ivo Sýkora

Komentář: Společnost AAA Auto, se vůbec nestarala o včasné dodání dokladů. Já sám, jsem musel vynaložit velké úsilí, abych potřebné doklady obdržel. Několikrát jsem volal operátora, ale výsledek byl nulový.Pobočka v Kolíně se vůbec o vyřešení nestarala.Já sám jsem musel jet do Kolína, aby se věci daly do pohybu.
Jejich přístupem k zákazníkovi, jsem velmi nespokojen. Hlavně ze strany manažera, jeho přístup je naprosto neprofesionální.