RegioJet a.s.

#44810Aplikace regiojet

1 měsíc 11 dnů 8 hodin

05.09.2020, před 4 lety

Tomas Lulei

Objednat jedlo a pitie je mozne cez aplikaciu regiojet. aplikacia ma/nema sortiment"category.empty;"
Po dotaze, na funkcnost aplikacie, mi stevard odpovedal, ze to mam skusat. Po hodine skusania sa nedalo nic objednat.moznost objednat si jedlo inym sposobom, my nebola ponuknuta. Chcel by som vediet preco to mate takto nastavene a co mam urobit, Ked mi aplakacia nefunguje.

Objednat si jedno slovne a stevard by tuto moznost mal ponukat.

7.9.2020 11:19, před 4 lety

Pokud by nebyl dodržen standard kvality přepravy, doporučujeme spotřebiteli, aby dle článku XIII smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. uplatnil reklamaci. Společnost je totiž povinna poskytovat služby na takové úrovni, ke které se před uzavřením smlouvy zavázala a kterou je možné na základě nabídky společnosti předpokládat.

S reklamacemi je nutné se písemně obrátit adresu sídla dopravce: RegioJet, a.s., nám.Svobody 17, 602 00 Brno, e-mailem na: reditel@regiojet.cz, telefonicky na čísle: 420 222 222 221 nebo jakékoliv pobočce STUDENT AGENCY/RegioJet.

16.10.2020 22:31, před 4 lety