Courlux International SA

#45264Nedoručení zboží

1 měsíc

29.09.2020, před 4 lety

Dana Macková

Teď mě přišlo že vymáhá firma peníze.Kdyz mě maska na obličej vůbec nedošla dom.Nebudu platit za zboží které mě nedošlo.

Maska na oblicej

Pokud mě zboží nedošlo,nemůžu zaplatit peníze.Aj když už to vymahate.

29.9.2020 15:31, před 4 lety

Pokud chce společnost vymáhat jakoukoliv částku, měla by prokázat existenci dluhu co do důvodu a výše. Právním důvodem existence dluhu je zpravidla uzavřená smlouva, kterou by se spotřebitel zavázal k určitému plnění a toto plnění obdržel. V daném případě by tedy společnost, která částku požaduje, měla prokázat, že spotřebitel skutečně uzavřel smlouvu a bylo mu doručeno zboží.

29.10.2020 14:31, před 4 lety