Google Inc.

#45274Omezování náhledu nevyžádanou reklamou!!!

1 měsíc 27 dnů 12 hodin

30.09.2020, před 4 lety

Jaroslav Ortmann

Dobrý den, chci se na Vás obrátit se stížností na vyskakování reklamy na poskytnutí souhlasu k zasílání reklam!! Nejen že mne to obtěžuje ale také podporujete nevyžádanou reklamu která omezuje občany k užívání internetu a to z toho důvodu že vyskočí okno pouze s nabídkou potvrzení a tím donucení občana přistoupit na podmínky nějaké podvodné společnosti protože jinak nelze v prohlížeči pokračovat. V případě že mi budou tyto podvodné reklamy i nadále vyskakovat na ploše a tím mne omezovat v užívání internetu obrátím se na policii.

Jaroslav Ortmann

Poskytování souhlasu ke sledování občanů a firem násilnou formou bez možnosti okamžitého zamítnutí této podvodné reklamy a nucením pouze k potvrzení jejich obchodních podmínek. S firmou která sídlí v Praze a zastupuje ji nějaký pan Novák se nedá spojit. Na adresách je nikdy nikdo neviděl jsou fiktivní.

zamezení vyskakování této podvodné reklamy

27.10.2020 18:29, před 4 lety

Pokud spotřebitel nechce udělit souhlas se zasílání reklamních sdělení, doporučujeme neudělovat takový souhlas. Pokud není možné v prohlížení webu pokračovat bez potvrzení, doporučujeme tento web opustit, popř. využít k prohlížení internetu jiný prohlížeč od jiné společnosti.

26.11.2020 21:14, před 4 lety