Neobdržel jsem žádnou zásilku s ročním balením vitamínu D.
NÁRODNÍ ZDRAVOTNÍ KAMPAŇ. Následujeme doporučení zdravotnických úřadů ohledně nedostatku vitamínu D. Proto jsme se rozhodli darovat roční balení vitamínu D do každé rodiny ZDARMA*. Každá tableta obsahuje dostatečnou dávku vitamínu D pro podporu imunitního systému.*Platíte pouze 49,- za poštovné a balné
Žádám o zrušení platby a storno faktury.
Pokud spotřebiteli nebyla doručena zásilka se zbožím, není povinen částku uvedenou na faktuře (upomínce) platit. Pokud by společnost chtěla vymáhat částku soudní či mimosoudní cestou musela by prokázat, že smlouva byla uzavřena a že bylo platně sjednáno, že spotřebiteli bude pravidelně zasíláno konkrétní zboží o určité ceně, rovněž i to, že zboží bylo spotřebiteli skutečně doručeno.
Vážený pane Felixi,
děkujeme Vám za zaslaný podnět. Předně bychom se Vám chtěli omluvit za časovou prodlevu odpovědi na Váš email. Všechny požadavky a dotazy od našich zákazníků se zpracovávají postupně, snažíme se reagovat co nejdříve je možné. Pro rychlejší vyřešení požadavku je také možné využít naši zákaznickou linku, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 16:00.
Dovoluji si Vás také informovat, že na základě Vašeho prohlášení o neobdržení zásilky produktu Vitamín D VitaSolaris v srpnu 2020 byla související pohledávka stornována. Zaslané prohlášení může být použito ve věci reklamace u přepravce. Omlouváme se za způsobené potíže.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.
NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Komentář: Děkuji pohledávka byla stornována.
S pozdravem Jiří Felix