Na adrese https://www.vitasolaris.cz/rocni-baleni-vitamin-d-zdarma jsem si bláhově myslel, že je to pravda. Napsal jsem tedy své osobní údaje a formulář odeslal. Stránka mi však ukázala hlášku, že jsem již jednu objednávku udělal, což není ani náhodou pravda, žádnou objednávku jsem nedělal a snažila se mi vnutit na tento výrobek 50% slevu pokud si objednám něco jiného.
Vymazání osobních údajů.
Prodávající by měl na své stránce uvádět pravdivé údaje, není-li tomu tak, mohl by se dopouštět klamavého jednání či opomenutí, které zákon o ochraně spotřebitele zakazuje.
Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení ustanovení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.
Vážený pane Cihláři,
děkujeme Vám za zaslaný podnět.
Nejprve se mi dovolte se Vám omluvit za nezrealizovanou objednávku produktu Vitamín D VitaSolaris. Velkým množstvím objednávek ve stejnou dobu, jako jsme obdrželi tu Vaši, se systém na krátký čas přetížil a Vaše objednávka byla bohužel zamítnuta. Jednalo se o technickou chybu, která je již zcela opravena. Dovolte mi Vám nabídnout zaslání zmíněného produktu Vitamín D VitaSolaris, pakliže o něj máte stále zájem - a sice bez nutnosti znovu vyplnit objednávku. Rádi bychom Vás také informovali, že zákaznická karta byla zablokována a Vaše osobní údaje byly předány k výmazu. Žádáme Vás tedy o informaci, zda Vám máme produkt zaslat.
Omlouváme se za způsobené potíže a přejeme Vám hezký den.
NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Dobrý den, o objednávku mám zájem. Ale zašlete mi balení za vaši normální cenu, tzn. 499,- Kč za celé balení 365 tablet. Nebylo by to fér. Moji kartu prosím nechte klidně aktivní, ale nepřeji si aby mi někdo telefonoval. Když mi občas zašlete nějakou novinku e-mailem, tak se zlobit nebudu.
Vážený pane Cihláři,
děkujeme Vám za informaci. Roční balení produktu Vitamín D VitaSolaris odešleme během několika dnů na Vaši adresu. K úhradě bude pouze poštovné a balné ve výši 49,- Kč. Vaši zákaznickou kartu jsme odblokovali, v blokaci jsme zanechali pouze Vaše telefonní číslo, abychom zamezili kontaktování Vaší osoby tímto kanálem.
Děkujeme a přejeme Vám hezký den.
NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.