Jidlo nam nebylo dodáno a penize nebyly vráceny. Místo plne vyse kolem 750 Kč pouze 250 v kreditech na damejidlo.cz
Pokusili jsme se situaco resit pres zakaznickou podporu (chat). Od zacatku se nas pouze snazili odpalkovat. Misto snahy o reseni pouze "mohu vam jeste nejak pomoci?" Pricemz ignoroval zpravy ktere jsme psali.
Platba probehla predem.
Jidlo z restaurace mcDonald v Ostravě
Vratit penize v plné výši, nebo dodat zakoupene zboží.
Nebyl-li spotřebiteli doručen výrobek či služba, kterou si od společnosti objednal, a vyplývá-li z povahy závazku (či z informací uvedených při objednávce výrobku či služby), že na pozdním plnění nemůže mít spotřebitel zájem, zaniká závazek prodlením dlužníka. V takovém případě smlouva zanikne a společnost je povinna spotřebiteli vydat to, co od něj přijala.
Pokud tak společnost neučiní ani poté, co ji k tomu spotřebitel vyzval, má spotřebitel právo navíc žádat zákonný úrok z prodlení.
Dále může spotřebitel využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.