EP Media s.r.o.

#4594Voucher do již nefungující restaurace

7 měsíců 19 dnů 1 hodina

09.10.2014, před 10 lety

Pavla Prochazkova

Koupila jsem 5 voucheru ja slevu jidel v restauraci Na Vlachovce. Kdyz jsme do restaurace dosli, zjistili jsme, ze je jiz zavrena a nefunguje. Kontaktovala jsem spolecnost, kde jsem voucher koupila BE IN TIPS. Na mail odpovedeli, ze se pokusi vse co nejdrive vyresit a od te doby jiz nereaguji ani na mail, ani na telefon, ktery zvoni, ale nikdo ho nebere.

60% sleva na VEŠKERÁ JÍDLA v restauraci Na Vlachovce! Pres firmu BE IN TIPS

Vraceni penez.

5.11.2014 14:16, před 10 lety

Pokud nebyla smlouva uzavřena přímo s restaurací, odpovídá dle našeho názoru společnost za možnost uplatnění voucheru v uvedené lhůtě. Společnost také na svých stránkách prezentuje tzv. záruku "100 % spokojenosti".

28.5.2015 16:38, před 10 lety

Společnost EP Media s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.