Dobry den mam zlu skusenost zo strankou www.bazos.sk nakolko pridal som inzerat a všetke inzerati mi boli vymazane niekolko krat a tak tiež zablkovane čislo vraj že som porusoval pravidla no ja nakolko som nebol toho vedomi, preto som ziadal pana D.K. že spravim napravu no naprava nebola mozna vraj. Tak tiež som upozornil niekolko krat zdoraznujem že tie iste slova boli aj v inich inzerach a neboli odstranene ako moje preto to beriem ako diskriminaciu od pana D.K. a zaujatost nakolko som ho upozornil že su tam inzerati ktore porusuju pravidla a tie inzerati neboli vymazena ale moje inzeraty mazal neustale !!! Tak tiez ak som ziadal kontakt na nadriadeneho tak pan D.K. sa my vyhrazal citujem "informujte jak chcete, ale asi vás nepotěším, asi skončíte s inzercí nadobro" len preto ze som ho upozornil ze mne maze stale inzeraty aj ked neporusuju pravidla a inym nemaze inzeraty ktore vedome porusuju pravidla beriem to ako diskriminaciu slovenskych občanov a porušovanie obcianskych prav. Dakujem
prosil by som o odblokovanie telefonneho cisla dakujem
Bod 5 podmínek využívání služeb serveru Bazos.sk stanovuje: "Prevádzkovateľ má právo zmazať inzerát pokiaľ je inzerát vložený do nesprávnej sekcie s ohľadom na text inzerátu alebo inzerát budí dojem, že užívateľom je iná právnická alebo fyzická osoba. Prevádzkovateľ má právo zmazať inzerát aj pri podozrení, že inzerát odporuje podmienkam Bazos.sk."
V daném případě se tedy jeví jako vhodné vyzvat provozovatele služby k zodpovězení, v čem spatřuje případné porušení podmínek serveru Bazos.sk.
Podnikatel nevyužil možnosti na stížnost reagovat. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.