Dne 2.11. 2020 jsem požádal ukončení služeb v případě mého mobilu u O2. Zároveň jsem požádal o zaslání OKU kódu pomocí SMS. Dosud jsem nic nedostal.
nejsou
POslání OKU kódu.
V případě, že bude spotřebitel chtít přenést své telefonní číslo k novému operátorovi, nemusí volat současnému operátorovi a čekat na "ČVOP". Nově k těmto účelům slouží "OKU" (ověřovací kód účastníka), který spotřebitel najde v mobilní samoobsluze, smlouvě a měsíčním vyúčtování. Jedná-li se o smlouvu se starším datem uzavření a "OKU" v ní nefiguruje, měl by ho operátor spotřebiteli přidat do mobilní samoobsluhy, případně ho spotřebitel může zjistit na infolince operátora.
velice mě mrzí Vaše negativní zkušenost. Bohužel však v podání neuvádíte žádný konkrétní údaj, abychom situaci detailněji prověřili. Napište nám prosím do soukromé zprávě na Messengeru přes odkaz (m.me/o2cz) nebo na e-mail info@o2guru.cz Vaše telefonního číslo a datum narození majitele. Rádi situaci prověříme.
Patrik Hogh
Guru pro Social Media, O2 CZ