NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

#46334Balíček zdarma VYMAZÁNÍ OSOBNÍCH DAT

1 měsíc 2 dny 18 hodin

20.11.2020, před 4 lety

Denisa Horníková

Dobrý den, 15.11.2020 jsem si od této firmy objednala balení omega RYBIČEK zdarma - tedy pouze za platbu poštovného. Dnes balení přišlo a celá příručka se tváří, jakože neskončím pouze u vzorku, ale nevyžádané balíčky pak budou chodit každý měsíc. To samozřejmě po zjištění pochybností k této firmě nechci.
Už jeden velký problém vidím v komunikaci s firmou. Infolinka je bezúčelová a na emaily chodí automatické odpovědi, kde se píše, že řešení může přijít klidně i za 5-6 pracovních dní.
Pokud jsem se upsala i byť zasláním vzorku, chtěla bych odstoupit od smlouvy do 14 dní, což je s touhle firmou nemožné. Jak mám prosím pokračovat. Poštovné samozřejmě uhradím, ale nechci mít dál s firmou nic společného. Děkuji s pozdravem Horníková - Bodnárová

Vzorek ZDARMA (49 kč) Rybičky OmegaMarine, č. zásilky 11182087,

Prosím, chtěla bych odstoupit od smlouvy včas, bez problémů a tahanic. Chci zaplatit pouze poštovné za vzorek a už nikdy víc nic nedostat. Chtěla bych, aby mě firma vymazala z databáze a už mi neposílala žádné nabídky a nekontaktovala mě. Moc děkuji za jakoukoliv pomoc. S pozdravem Horníková - Bodnárová Denisa

20.11.2020 15:00, před 4 lety

Od kupní smlouvy uzavřené na dálku (po telefonu, internetu) je možné odstoupit bez udání důvodu do 14 dní od převzetí prvního balíčku, v souladu s § 1829 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

Po uplynutí této lhůty je možné dalšímu plnění zamezit výpovědí smlouvy. V případě výpovědi je třeba splnit veškeré smluvní povinnosti až do účinnosti této výpovědi. Jinými slovy, spotřebitel zboží odebrané před výpovědí smlouvy zaplatí a ponechá si jej. Po výpovědi smlouvy již není povinen jakékoliv zboží odebrat a platit.

Korespondenční adresa uvedená na webových stránkách společnosti: U Smaltovny 625, 370 01 České Budějovice, e-mail info@naturamed.cz.

Při využití služeb poštovního provozovatele se má zásilka za doručenou třetí den ode dne odeslání (§ 573 občanského zákoníku domněnka doby dojití). Zmaří-li vědomě druhá strana (příjemce odstoupení od smlouvy, výpovědi smlouvy) dojití, platí, že řádně došlo (§ 570 občanského zákoníku) a bude vůči společnosti takové právní jednání účinné.

Spotřebitel rovněž může písemně (nejlépe doporučeně s dodejkou) požadovat po společnosti vyřazení svých osobních údajů z databáze společnosti. Pokud totiž spotřebitel odejme společnosti souhlas se zpracováním osobních údajů, společnost je povinná to respektovat. Pakliže bude společnost nadále i po této písemné výzvě proti vůli spotřebitele nakládat s jeho osobními údaji, bude žádoucí se obrátit neprodleně na Úřad pro ochranu osobních údajů.

23.11.2020 09:56, před 4 lety

Vážená paní Horníková,

děkujeme Vám za zaslaný podnět. Nejprve bych Vás ráda ujistila, že objednávkou měsíčního zkušebního balení produktu OmegaMarine Rybičky jste nevstoupila do žádného programu pravidelného zasílání - objednávka byl jednorázová, žádné nevyžádané balíčky zasílány nebudou. Spolu s produktem jste obdržela pouze nabídku na objednání ročního výhodného balení. Omlouváme se za pozdější vyřizování emailových požadavků, snažíme se je vyřizovat postupně, v co nejkratší možné lhůtě. Naše zákaznická linka je v provozu každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud si nepřejete obdržený vzorek ponechat a uhradit, je možno ho zaslat zpět na naši adresu NaturaMed Pharmaceuticals, U Smaltovny 625, 370 01, České Budějovice. V opačném případě je faktura ve výši 49,- Kč splatná ke dni 5.12.2020. Na závěr bych Vás ráda informovala, že Vaše osobní údaje byly předány k výmazu.

Přejeme Vám hezký den.

NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

23.12.2020 08:34, před 4 lety

23.12.2020 09:45, před 4 lety

Denisa Horníková

Komentář: Dobrý den, děkuji za vyřešenou stížnost. Poté, co firma odepsala Vám, napsala i mě. To stejné. I když teda slibují vymazání os. informací, na mail mi přišlo pár reklam zase s Omega3 reklamou. Budu věřit, že to se sebou nesouvisí a vše směřuji do spamu.
Děkuji za pomoc s pozdravem Horníková.