Dobrý den,na prodejně v Jablonci/Nisou,byli mě namarkovany 2x stejne položky,ktere jsem nekupovala.Nakup stál přes 4tis.,tak jsem nebyla schopná to zkontrolovat na místě. Lidl má kamery system,takže je možné dohledat,neoprávněne namarkovane zboží které je velikostně obrovské,tak lehce prokazu podvod.Obracela jsem se na prodejnu.Bylo mí doporučeno volat na klijentskou linku. Účtenku mám, bude tam kód prodavačky co to spusovila. Jelikož mame ochranu osobních údajů,tak vedoucí mi nemohl poskytnout informace.Není poprvé co jsem zjistila podvodné markovani.Tak prosím slušne o řešení problémů. Dekuji O.H
2x polštař, (kod) zboží z učtenky 319938 ,uvedená částka je 598 kč. Číslo učtenky 05040.
Prosím provést kontrolu všech údajů a vrátit mně částku, kterou jsem zaplatila za ,neexistující pro mne zboží,(podvod)prodavačky,a propustit tuto osobu. Jelikož mně nikdo neposkytne údaje o její identitě. Abych zase nedošlo k okrádání zákazníků. NAKUPUJÍ v Lidlu ráda, tak prosím o vyřešení mě stížnosti.
V případě, že je nesprávně provedeno vyúčtování nákupu a kupující tuto skutečnost může prokázat, je prodejce povinen vrátit peněžní prostředky uhrazené navíc. Pokud tak neučiní, získá majetkový prospěch bez právního důvodu.
Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohl spotřebitelka zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný přestupek uložit podnikateli pokutu.
Dobrý den, paní Korachová,
v případě, že došlo k chybě při markování, obracejte se prosím rovnou buď na naši zákaznickou linku, nebo přijďte do prodejny s účtenkou bezprostředně poté, co chybu v markování objevíte. Takto zpětně nelze dohledávat chybné markování.
Děkujeme za pochopení.
Lidl Česká republika