Vodafone Czech Republic a.s.

#4649Nezrušený účet a posílání vyúčtování

6 měsíců 7 dnů 8 hodin

15.10.2014, před 10 lety

Petr Hovorka

v únoru tohoto roku jsem u Vás zrušil na pobočce všechna telefoní čísla. I přes několik opakovaných návštěv u Vašich poboček, aby mi účet u Vás opravdu zrušili, mi stále chodí SMS s vyúčtováním.Už nevím jakým jiným způsobem Vám dát najevo , aby jste mě již neobtěžovali. vyplnění stížnosti formuláře na stránkách Vodafonu také nepomohlo. Proto prosím o nápravu a zrušení všech účtů vedených na moje jméno.

Děkuji

Petr Hovorka

zrušení účtů vedených na moji osobu včetně vyúčtování.

19.10.2014 15:46, před 10 lety

V tomto případě je žádoucí společnosti doložit, že smluvní vztah byl řádně ukončen. Případně si tuto informaci doporučujeme u společnosti ověřit. Smluvní vztah zaniká nejčastěji výpovědí, případně dohodou. Pokud došlo k řádnému ukončení smluvního vztahu, společnost by neměla spotřebiteli zasílat vyúčtování za období, které následuje po ukončení smluvního vztahu. V krajním případě lze také situaci řešit podáním návrhu na zdržení se účtování služeb u Českého telekomunikačního úřadu. Spotřebitel by v řízení musel doložit dokumenty prokazující, že došlo k ukončení smluvního vztahu.

25.10.2014 15:05, před 10 lety

Hezký den, pane Hovorko,

ohledně tohoto dotazu jsme vás kontaktovali telefonicky a dovolali jsme se vám 20. října. Předpokládám, že s kolegyní jste tedy vše dořešil.

Ondřej Ullmann
Péče o zákazníky

22.4.2015 16:40, před 10 lety

Vzhledem k tomu, že spotřebitel již nevyužil možnosti reagovat, stížnost tímto uzavíráme.