Problem s vyucotvanim za poslednich par mesicu uctovan roming a castky ktere prevysovali 3000kc kdy mi bylo prepocitano vyucotvani a receno ze sleva za zarizeni ktera mi byla dana za to ze jsem vyuzival predchozi roky , nebude uctovana pokud dojedu smlouvu do konec a predbezne se nerozhodnu odejit a ted mi prijde castka 5470 kc i s nauctovanou slevou za zarizeni .Mel jsme pausal za 1700 a platil jsem pravidelne i presto ze mi nefungovalo volani a sms pres 2500 , 3000kc castky .Chovani k zakaznikovi co Vam zaplatil cca 30000kc rocne a nekolik let jsem u Vas byl , je neskutecne .V listopadu 20 mi koncila smlouva a pausal uz mi nefungoval po 10 listopadu kdy mi prislo cislo pro pretazeni k jinemu operatorovi a tak platim za neco co mi ani neslo jako pausal v Nemecku kdy mi neslo volat psat sms a ja to u Vodafonu resil online nikdo mi nevolal neresil to nez se to zaclo resit online na stiznostech.
tarif Red naplno , cislo +420 776 558 755
Zpetne podrobne vyuctovani za posledni 2roky seznam produktu ktere byli nauctovany navic , odectena sleva na zarizeni
Nebylo-li možné službu využít ve sjednané kvalitě nebo ji bylo možné využít jen částečně, kvůli závadě na straně společnosti, je společnost povinna zajistit odstranění závady a přiměřeně snížit cenu nebo po dohodě se zákazníkem zajistit poskytnutí služby náhradním způsobem.
Spotřebitel by měl v souladu s § 64 odst. 7 zákona o elektronických komunikacích službu u společnosti reklamovat a žádat nápravu (požadovat přiměřené snížení ceny nebo zajištění služby náhradním způsobem). Způsob uplatnění reklamace za poskytnuté služby, včetně údajů o tom, kde a v jakých lhůtách lze reklamaci uplatnit, je povinnou součástí smlouvy uzavřené mezi zákazníkem a společností.
Nesouhlasí-li spotřebitel s vyúčtováním služeb, měl by taktéž uplatnit reklamaci. Reklamaci na vyúčtování ceny je spotřebitel oprávněn uplatnit bez zbytečného odkladu, nejpozději do 2 měsíců ode dne dodání vyúčtování ceny za poskytnutou službu.
V případě, že společnost reklamaci/e zamítne nebo uplyne lhůta pro její vyřízení, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace (nebo uplynutí lhůty pro její vyřízení) obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.
Dobrý den, pane Čižmáre,
rádi se na tuto záležitost s Vámi podíváme. Prosím napište nám na pece@vodafone.cz nebo poštou přímo na Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5. Děkujeme. Lenka Pilná, Péče o zákazníky
Dobry den zajima me jak to hodlate resit , pri opakovanem problemu a neustalemu reseni z me strany problem stale trval , kazdy mesic castky ktere byli daleko nad castkou pausalu
Dobrý den, pane Čižmáre, kvůli ochraně údajů nemůžeme řešit konkrétní záležitosti prostřednictvím stránek třetích stran. Ze stejného důvodu nemám k Vaší stížnosti žádné informace, proto jsem Vám nabídla, abyste nás ohledně vyřešení situace kontaktoval na e-mailové adrese pece@vodafone.cz nebo poštou přímo na Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5. Děkuji za pochopení. Přeji Vám pěkný den. Lenka Pilná
Žádáme spotřebitele o sdělení, v jak fázi se stížnost nyní nachází, případně o její uzavření.
Stále se řeší napsal jsem opět email , poslední částka opět byla snížena už po šesté i přesto že tarif nefungoval , vše je zaplacené a teď čekám na postavení se k tomu ze strany společnosti Vodafone.
Dobrý den, pane Čižmáre, jak jsem Vás již informovala, kvůli ochraně údajů nemůžeme řešit konkrétní záležitosti prostřednictvím stránek třetích stran, a ze stejného důvodu nemám k Vaší stížnosti žádné informace. Věřím však, že se celá záležitost vyřeší k oboustranné spokojenosti. Děkuji za pochopení. Přeji Vám pěkný den. Lenka Pilná
Opět žádáme spotřebitele o sdělení, v jaké fázi se stížnost nyní nachází, případně o její uzavření.