A3 SPORT s.r.o.

#4759Zamítnutí reklamace

6 měsíců 26 dnů 2 hodiny

26.10.2014, před 10 lety

Jana Klementová

V dubnu roku 2014 jsem si zakoupila sportovní obuv značky MARRELL boty jsem měla třikrát na noze a rospárala se mi pata ze vnitř na pravé botě.Jelikož jsem si zlomila nohu boty jsem reklamovala tehož roku v říjnu reklamace mi nebyla uznána z důvodu cituji obuv v intezivitě a aresivitě používání nemůže vydržet,s tímto nesouhlasím bota je v perfektním stavu nemá žádné známky onošení a ani špatné používání a je poškozená pouze jedna.A další věc že jsem v ních těžko ze zlomenou nohou chodila.Je to sportovní obuv a měla by něco vydržet.Stímto rozhodnutím nesouhlasím a jsem ochotna doložit veškeré lékařské zprávy že jsem boty nepoužívala a budu se bránit všemi prostředky.S pozdravem Klementová.

Obuv MERREL sportovní obuv.

Boty vyměnit za jiné nebo možnost si zakoupit jiné.

27.10.2014 12:02, před 10 lety

Pokud spotřebitelka uplatnila reklamaci po uplynutí šesti měsíců od převzetí zboží, doporučujeme spíše společnosti předložit znalecký posudek, který si spotřebitelka nechá vypracovat nezávislým soudním znalcem. Znalec se bude v posudku zabývat existencí a povahou vady vzhledem k odůvodnění reklamace. Vyjde-li posudek ve prospěch spotřebitelky, má spotřebitelka právo na řádné vyřízení reklamace a úhradu znalečného. Seznam znalců je k dispozici na www.dtest.cz/soudni-znalci nebo na www-justice.cz.

22.5.2015 14:49, před 10 lety

Společnost A3 SPORT s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.